Sterk door eenvoud!

HC Holland is importeur en dealer van HC Industrie hydraulische autolaadkranen. HC Holland is opgericht door 4 familieleden; HC Holland is daarom dan ook een Van Rijn onderneming. 
 
overons1
overons2

Samenwerken maakt sterk, zowel in ervaring als nieuwe ideeën voor de toekomst. Dit is ook kenmerkend voor de hydraulische kranen die wij aanbieden. Ons bedrijf is gericht op de toekomst, daarom zijn wij gedreven om een goed product en een uitgebreid dienstenpakket aan te bieden. Wij zijn er nog van overtuigd dat goede service gecombineerd met een goed product de juiste kwaliteit geeft! 

Met HC Holland kunnen we een totaalpakket aan diensten aanbieden. We adviseren én realiseren! Maar ook verkoop van losse laadkranen is geen probleem, ook dat verzorgen wij met plezier. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen. De HC Industrie autolaadkranen kenmerken passen prima in waar wij voor staan; sterk door eenvoud! We hebben korte communicatielijnen en bieden duidelijke oplossingen. Sinds 2015 zijn wij met trots importeur van HC Industrie Hydraulische kranen voor Nederland, België en Luxemburg!

Wilt u meer weten? Dan nodigen wij u van harte uit eens contact op te nemen.

Neem contact op