Over ons

Importeur en dealer van HC Industrie laadkranen

HC Holland is importeur en dealer van HC Industrie hydraulische autolaadkranen. HC Holland is een familiebedrijf; een Van Rijn onderneming. HC Holland wordt gevormd door drie Van Rijn broers (Albert, Johan en Jan) en de zoon van Albert (Dennis). Samenwerken maakt sterk, zowel in ervaring als nieuwe ideeën voor de toekomst. Dit is ook kenmerkend voor de hydraulische kranen die wij aanbieden. Ons bedrijf is gericht op de toekomst, daarom zijn wij gedreven om een goed product en een uitgebreid dienstenpakket aan te bieden. Wij zijn er nog van overtuigd dat goede service gecombineerd met een goed product de juiste kwaliteit geeft!

Samen bieden we met HC Holland een totaalpakket aan diensten. We adviseren én realiseren! Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.De HC Industrie autolaadkranen kenmerken passen prima in waar wij voor staan; sterk door eenvoud! We hebben korte communicatielijnen en bieden krachtige oplossingen. Sinds 2015 zijn wij met trots importeur van HC Industrie Hydraulische kranen voor Nederland, België en Luxemburg!

Ons autolaadkraan aanbod met CE keurmerk begint bij 2.7 ton/meter tot aan 17,5 ton/meter.  Ze zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen variërend van A1 tot aan A6 modellen. Daarnaast zijn de autolaadkranen nog met een JIP uit te breiden of te bedienen door middel van afstandsbediening! De mogelijkheden zijn eindeloos. HC33 serie, HC38 serie en de compacte HC38K modellen en de HC 43 modellen. Ook is een extra mechanisch uitschuifbare boom leverbaar op de diverse modellen.

Ervaring in hydraulische kranen, vrachtwagens en bedrijfswagens

Elke Van Rijn broer heeft zijn eigen specialiteit en een jarenlange ervaring opgebouwd in zijn eigen branche. De samenwerking wat HC Holland maakt komt voort uit een bijna 30 jaar bestaand autobedrijf, wat gespecialiseerd is in onderhoud en verkoop van bedrijfswagens en vrachtwagens en een lasbedrijf dat al ruim 30 jaar ook onderhoud van hijskranen en funderingsmachines (heistelling). De laatst genoemde onderneming bouwt door middel van complete hydraulische schuiftafels een hijskraan om tot een functionele en efficiënte funderingsmachine. 

Beide bedrijven werken al geruime tijd samen, bijvoorbeeld met het opbouwen en overbouwen van laadbakken op (lichte) bedrijfswagens en vrachtwagens. Samen goed voor meer dan 60 jaar ervaring. De hydraulische autolaadkranen is de perfecte combinatie, alle specialisaties worden hierin verbonden.